
Deginanti riebalus.
Sudedamosios dalys: Sudedamosios dalys: 100 proc.varnalėšos (lot. Arctium, angl. Burdock, vok. Kletten, rus. лопух) šaknys.
Skonis panašus į įprastinį kavos pupelių kavos skonį.
Valanti kraują, virškinimui.
Sudedamosios dalys: kepintos paprastosios kiaulpienės šaknys
(lot. Taraxacum officinale)
Kiaulpienių kava puikiai grąžina jėgas, suteikia kitokio žvalumo nei įprastinė kava.
Mūsų Kiaulpienė yra Rytų medicinos pačių naudingiausių augalų šešetuke.
Garantuota duomenų apsauga.
Greitas ir patikimas pristatymas.
Paprastas prekių grąžinimas.
Valanti kraują, virškinimui.
Sudedamosios dalys: kepintos paprastosios kiaulpienės šaknys
(lot. Taraxacum officinale)
Kiaulpienių kava puikiai grąžina jėgas, suteikia kitokio žvalumo nei įprastinė kava.
Mūsų Kiaulpienė yra Rytų medicinos pačių naudingiausių augalų šešetuke.
Nėra vietos mūsų organizme, kur kiaulpienė nedarytų teigiamo poveikio:
kiaulpienės greitina medžiagų apykaitą ir gerina virškinimą, didindamos virškinimo liaukų sekreciją bei tulžies išsiskyrimą, gydo tulžį. Pasižymi kirmėles varančiu veikimu. Kiaulpienėje esančios medžiagos stabdo bakterijų dauginimąsi. Aktyvina apsaugines organizmo galias,valo kraują, tonizuoja, gerina atsikosėjimą, valo šlakus. Kaip antioksidantas, stabdo senėjimą. Vartojama esant kepenų sutrikimams. Grąžina vyriškumą. Literatūroje rašoma, kad kiaulpienė naudinga moterims ir dar labiau – vyrams. Vyrai, gerdami tik kiaulpienės šaknų kavą, kas rytą valgydami lapų salotas, niekada nevarstytų vaistinės durų, teiraudamiesi brangaus preparato. Pasak gydytojų, būtų „taip paprasta susigrąžinti vyriškumą“. Šaknų nuoviras vartojamas nuo lėtinio vidurių užkietėjimo, hemorojaus, egzemos, nudegimų. Kiaulpienės šaknų salotos vartojamos sergant diabetu, struma, sutrikus vyrų lytinei funkcijai ir kiaušidžių bei menstruacinei funkcijai moterims. Kiaulpienė skatina druskų ir vandens išsiskyrimą per inkstus, todėl gali būti vartojama kaip papildoma priemonė esant padidėjusiam kraujospūdžiui, tinimams. Kiaulpienių šaknų nuoviras turi atsikosėjimą gerinantį poveikį.
Veikliosios medžiagos: kiaulpienėse gausu vitamino C, yra ir gyvybės palaikytojų vitaminų E ir A,ji turi geležies, kalcio, fosforo,daug inulino,dėl to sergantiesiems cukralige vertėtų su kiaulpiene nesiskirti žiemą vasarą. Yra raminančio nervus vario. Kiaulpienė savyje turi pusę naudingų Mendelejevo lentelės chemninių elementų. Kiaulpienės naudingosios savybės pranoksta bet kokius lūkesčius.
Ji iš tiesų turi unikalią sudėtį.
Kiaulpienių šaknų kavos paruošimas:
1 arb.šaukštelį užpilkite verdančiu vandeniu, uždengę palaikykite apie 3-5min (kol nusileis ant dugno),truputį pasaldinę medum ar cukrumi,skaniai gerkite.
Panaudojimas maistui: likusias nuo kavos minkštas šaknis naudokite maistui – tai puikus veikliųjų medžiagų šaltinis ir maisto papildas. Galima minkštus gabaliukus dėti į mišrainę, sriubas, troškinius, garnyrus. Karštas šokoladas taps ypatingas, įdėjus šio produkto.
Nevenkite kiaulpienių šaknyse esančių kartumynų – kaip tik jie padės skaidyti ir deginti riebalus. Vartokite daugiau produktų, turinčių kartų skonį. Kartus skonis – ugnis mūsų kraujotakai ir virškinimui.
Kol kas nėra klientų atsiliepimų.
Deginanti riebalus.
Sudedamosios dalys: Sudedamosios dalys: 100 proc.varnalėšos (lot. Arctium, angl. Burdock, vok. Kletten, rus. лопух) šaknys.
Skonis panašus į įprastinį kavos pupelių kavos skonį.
Sudedamosios dalys: lietuviško ąžuolo (lot. Quercus, angl. Oak, vok. Stieleiche, rus. Dub)
gilių branduoliai 100 proc.
Ąžuolo gilė yra šio augalo sėkla, išsauganti ąžuole slypinčią informaciją.
Be kofeino, tad nesutrikdo miego ir yra tinkama gerti vaikams.
Šildanti širdžiai, kraujotakai.
Sudedamosios dalys: vienapiestė gudobelė (lot.Crataegus monogyna), kvapusis pipiras.
Kasai, virškinimui.
Sudedamosios dalys: kepintos trūkažolės šaknys
(lot. Cichorium)
Saldi, skani.
Sudedamosios dalys: sudžiovinti ir pakepinti morkų šakniastiebiai (lot. Daucus)
Pasižymi švelniu skoniu ir aromatu.
Imunitetui.
Sudedamosios dalys: rausvažiedė ežiuolė, vaistinė dirvuolė, didžiažiedės tubės ir juodauogio šeivamedžio žiedai, juodosios avietės lapai, vaistinė taukė, sukatžolė, saldymedis arba saldžialapė kulkšnė.
Peršalus.
Sudedamosios dalys: aviečių ir gervuogių ūgliai, vaistinis čiobrelis.
Sudedamosios dalys: meškinis česnakas (lot. Allium Ursinum).
Sudedamosios dalys:
kviečių sėlenos, dašis, mairūnas, raudonėlis.
Inkstams, šlapimo pūslei.
Sudedamosios dalys: dirvinio asiūklio žolė, naktižiedė, meškauogių, beržų ir bruknių lapai, kardamono sėklos, didžiojo debesylo šaknis, svilarožės šaknis.
Sudedamosios dalys: supjaustytos gabaliukais, nuvalytos ir sudžiovintos, bet nekepintos kiaulpienių šaknys
Antiparazitinė, apsinuodijus.
Sudedamosios dalys: bitkrėslė, pelynas, gvazdikėlis.
Vartojamas 1 kartą dienoje pusryčių pradžioje.
Kepenims.
Sudedamosios dalys: tikrojo margainio vaisiai , kiaulpienės šaknys, ciberžolė.